4 Şubat 2017 Cumartesi

Domalma ve Domaltmak Nedir Nasıl Yapılır ?

Domalma ve Domaltmak Nedir Nasıl Yapılır ?

Merhaba arkadaşlar bugünkü özel ve güzel konumuzla yine karşınızdayız KH ekibi olarak :) bugünkü yazımız cinsellik ve seks alanında en önemli Kamasutra pozisyonlarından olan domalma pozisyonudur. Öncelikle domalmak veya domaltmak nedir kısaca bunu anlatalım isterseniz :)

Domalma Nedir ?

Partnerinizle seks yapmadan önce kıç tarafınızı ona dönecek şekilde dizlerinizin üstüne çökerek ellerinizi veya dirseklerinizi yere koyup kafanızı eğme ve kıçınızın anüs bölgesinden başlayarak vajina veya gay bir erkek arkadaşsa penisi görünecek şekilde pozisyon almaya domalmak denir.


Domaltmak Nedir O Zaman ?

Domaltmak ise ilişkiye gireceğiniz partnerinizi yukarıdaki anlatılan pozisyona soka biçimine denir. Domaltmak eylemini domaltılan kişiye uygularsınız.ve sonra ilişkiye girersiniz :)


Domalma Pozisyonu Faydaları ve Güzel Yanları

Domalma Pozisyonu sayesinde sizinle ilişkiye girecek sevgiliniz kocanız ya da kısaca partneriniz sahip olduğunuz delikleri kolayca görebilecek ve kabak gibi açılan kıçınıza kolayca girebilecektir bu hem onu tahrik edecek hemde size ilişki esnasında zevk verecektir. Faydaları ise daha hızlı girip çıkmasını sağlamak içinize o pozisyonda daha kolayca almak :)


Domalma Erkeğe Zevk Verir Mi ?

Erkeklerin hemen hemen hepsinin en sevdiği pozisyon domalma pozisyonudur. Tahrik gücü en yüksek seks pozisyonudur bütün kadınlar ve Gay erkekler denemeli :)

2 yorum: