12 Şubat 2017 Pazar

Lezbiyen Nedir ? Kime Denir ? Nasıl Anlaşılır ?

Lezbiyen Nedir ? Kime Denir ? Nasıl Anlaşılır ?


Merhaba KH blogu takipçileri bu yazımızda kadınlarımızın lezbiyenlik kavramını nasıl oluştuğunu nasıl farkedildiğini tam olarak neye benzediğini nasıl hissettirdiğini elimizden geldiğince hepsini açıklamaya çalışacağız. Öncelikle şunu blog yazarı olarak hatırlatayım hepimiz insanız ve değişik tercihlerimizle daha güzel ve daha özgürüz. O zaman hadi başlayalım KH takipçileri :)


Lezbiyenlik Nedir ?

Kadın cinsiyetinde dünyaya gelip küçüklüğünde yaşadığı cinsel deneyimler ve dürtülerle veyahut vücut hormonal dengesi gereğince veyahut da kendi isteği ile sonradan olup ya da başka bir ihtimalle çok sevdiği hemcinsindeki bir bayana aşık olmak cinsel dürtü beslemek onu istemek durumuna lezbiyenlik denir. Kısacası bir kadının kendi cinsinde olan bir kadına aşk duyması veya sadece cinsellik isteğiyle ona yaklaşmasına Lezbiyen ya da Lezbiyenlik durumu denir.

Evet bu yukarıda yazılı olan nedenler dışında daha birçok etmen var Lezbiyenlik tanımı için ama sanırım bu takipçilerim için olabilecek en kısa ve en anlamlı Lezbiyenlik özeti oldu :) Hadi şimdide kime Lezbiyen denir ona bakalım :)


Lezbiyen Kime Denir Kimler İçin Kullanılır ?

Yukarıda tanımda yazılı olduğu üzere cinsel eğilimi kendi gibi kadınlara olan kişilere Lezbiyen denir. Lezbiyen kardeşlerimiz veya ablalarımız arkadaşlarımız bu yukarıda yazılı olan hislerden dolayı en az birini gerçekleştirmek suretiyle eyleme geçtiyse ona Lezbiyen denir. Öncelikle arkadaşlar şu konuda hemfikir olalım önce yukarıdaki tanımda aşk da geçiyor. Yani cinsellik kelimesini çok fazla kullandığımız için sakın olaki cinsel anlamda birşey olmadığı için ya da haz duyulmadığı için ben Lezbiyen değil miyim sorusu aklınıza gelmesin ? Çünkü bir kadına aşık olmakta Lezbiyenlik sınıfına girer. Ama hem bir kadına aşık olup hem bir erkekle ilişkiye girebilirsiniz tabi o zaman Lezbiyen değil Biseksüel yani iki tarafada meyilli olan bir birey olursunuz :)


Lezbiyenlik Nasıl Anlaşılır ? Ben Lezbiyen Miyim ?

Evet arkadaşlar tabiri caizse geldik en cikcikli soruya. Biliyorum bu yazıyı ilk kez okuyanlar ergen bir kızkardeşimiz ya da kim bilir belki evlilik yapmış çocuk sahibi olmuş ama sonrada arzu ve istekleri değişen bir güzel ablamızdır. Öncelikle telaş etmeyin bu hayatın en doğal isteği ve arzusu. Herkes içini bir erkekle doldurmak istemeyebilir ya da erkekler bir anlam ifade etmeyebilir.

Yalnız sanırım sizin korkunuz eğer genç bir kız ise bunu aileme nasıl açıklarım ya da yetişkin bir bayansa çevremdekiler tanıdıklar duyarsa ne olur korkusu iğrenç bir korkudur lezbiyen arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla biliyorum fal bakan genç bir erkek olduğumdan hepsini iyi biliyorum bayanlar :) Ouupss az önce gülücük smiley mi yaptım tam da ciddi bir konuya geçmişken :( Özür dilerim kızlar. Neyse gelelim nasıl anlaşılacağına. Öncelikle kız kıza takılmak size fazla zevk veriyorsa ve erkekler yakışıklı olsa bile ilginizi çekmiyor ya da ayrıldığınız son erkek sevgili sizi öyle soğuttuki Merveyle şakalaşıp pijama partisi yaparken kalçalarına dokunup onu hissettiyseniz olaylar değişiyor demektir. Arkadaşlar kendinizde bu duyguyuı zaten hissedersiniz. Vücudunuzda orgazm olma isteği duyarsanız ve bir an önce yalnız kalıp mastürbasyon yaparken merveyi düşünüyorsanız ve onsuz yapamıyorsanız aramıza hoşgeldiniz :)Tabi ben erkeğim aman dikkat kızlar tekrar ediyorum :)


Lezbiyenlik Kötü Birşey Mi Lezbiyen Tarihçesi ?

Arkadaşlar Lezbiyenlik tabiki kötü birşey değil öncelikle hemen bunu aktaralım yine. Ama malesef özellikle başta bizim ülkemiz olmak üzere İslam ülkeleri biraz daha sert bakıyor bu konuya. Öncelikle bende Müslümanım Elhamdülillah ve malesef yapılanın Günaholduğunu kabul etmekle beraber sizleri destekliyorum. Yalnız anne ve baba desteklemez kolay kolauy. Onlar torun ister damat ister telli duvaklı gelin görmek ister kızını. Kızını canından çok sever ama onun duyguları konu komşu ne der sözünden daha önemli değildir hiçbir zaman. Kızların sevmeye hakkı yoktur ha erkek sever baba münasip görür eyvallah.



Toplum da hazır değildir buna. Birbirinizi mi yalıyorsunuz ha kim kimi yapıyor nasıl çocuk yapacaksınız vibratör mü kullanıyorsunuz gibi saçma sorular sadece bazıları. Bazen daralırsınız değişmek için çabalarsınız belkide sevmediğiniz halde zorla bir erkeği sevmeye kalkar onunla ilişkiye girersiniz ama içinize giren penis size zevk vermek bir yana dursun sizi hayattan soğutur.

Lezbiyenlik Lut kavmi gibi bir hikaye yerine şöyle anlatayım Antik Mısırda M.Ö. 500 yıllarına kadar dayanıyor. Duvarlarda resmedilmiş birlikte olan kadın figürleri o günlerden bugüne Lezbiyenliğin tarihçesi olarak geçebilir. Ne varki her dönemde yasaklanmış ve görüldüğü yerde kadına ölümü getirmiştir. Hoş zaten kadınlarımız hep erkek buyruğu altında yaşamış ve katledilmişlerdir. Kadın yaşamdır kadını korumak ve karalarına saygı duymak saygı duymakla yetinmeyip harekete geçirmek lazımdır. Hep yasal suç olarakta kabul edilmiştir. Eşcinsellik buna Lezbiyenlik dahil Psikolojik bir rahatsızlık olarak görülmüş ve zorunlu terapiler yazılmıştır. Nihayet İnsan Hakları buna dur diyip eşcinselliğin varlığını kabul etmiş ve LEzbiyenliğin kendi isteğiyle olan bir yaşam tarzı olduğunu kabul etmiştir.

1 yorum: